fbpx

Large Scale Dinner Experience

Storskaliga konferens & galamiddagar har en otrolig potential när det gäller att kommunicera och nå ut med budskap. Genom att specialkomponera musik, scenografi, ljus och dramaturgi hjälper vi våra kunder att skapa storskaliga middagsupplevelser som gästerna sent ska glömma.

 

Stora konferens & galamiddagar är ofta en en stor investering för kunden. Det är då extra viktigt att middagen verkligen kommunicerar det budskap eller syfte sammanhanget kräver.
Allt för ofta arrangeras påkostade konferensmiddagar som inte får någon annan effekt än att vara en ”trevlig stund med god mat och lite underhållning”. Det vill vi ändra på.

Sedan 2012 har vi producerat storskaliga upplevelsemiddagar för hundratals matgäster, för event & konferens där vi hjälper våra kunder kommunicera sitt budskap genom måltidsupplevelsen. Genom att använda resultat från den multisensoriska forskningen kan vi med stor precision styra middagens dramaturgi och upplevda känslor.

Generatorkonferensen

Menyn vid en större middag handlar inte bara om att hitta kombinationer som ”smakar gott”. Menyn har en otroligt stor potential att kommunicera budksap på ett undermedvetet plan.
Genom att samarbeta med några av Sveriges absolut främsta kockar, kan vi matcha våra eventkunder med rätt kock, för att kunna skapa en meny som verkligen kommunicerar.

Vid storskaliga middagar specialkomponerar vi all musik, skapar en unik dramaturgi, scenografi, ljussättning och gestaltning för att säkerställa att målet med middagen uppnås. Att middagen dessutom blir en upplevelse utöver det vanliga, är något som gör att gästerna inte glömmer middagen i första taget.

Minst 300 gäster.

Meny i gasklockan
Guldtjädergalan